Zend een wens

Voor mensen die hun geliefde op Valentijnsdag op originele wijze willen verrassen komt Nieuw Amsterdam nu met een nieuwe multimediale service: Zend een Wens.

Via de website www.zendeenwens.nl

(en via 0909-3434 220) kunnen mensen een gesproken gedicht versturen naar de mobiele telefoon van hun geliefde. Er is keus uit 45 gedichten van bekende Nederlandse dichters als Wim Brands, Adriaan Jaeggi, Paul van Ostaijen, Hans Andreus, Nico Scheepmaker, F. Starik en Sjoerd Kuyper. De gedichten zijn ingesproken door de acteurs Brechtje Louwaard en Roeland Fernhout (Toneelgroep Amsterdam, Zusje).

Op de website kunnen de gedichten worden beluisterd, geselecteerd en op eenvoudige wijze verstuurd. Er kan een persoonlijk bericht worden toegevoegd of het gedicht kan anoniem verstuurd worden. Het versturen van een gedicht kost circa € 2,50. Gedichten kunnen vanaf 7 februari verstuurd worden en men kan zelf bepalen wanneer het gedicht bij de ontvanger afgeleverd dient te worden.

Later in het voorjaar van 2006 zullen ook gesproken gedichten worden geplaatst die ter gelegenheid van verjaardagen, en Moederdag en Vaderdag verstuurd kunnen worden.
De gedichtenverzenddienst is een concept van Nieuw Amsterdam uitgevers. De uitgever probeert hiermee op een nieuwe, hedendaagse, sympathieke en speelse wijze poëzie onder de aandacht te brengen bij een groter publiek.

Het gedicht van uw Starik vindt u op de tweede pagina onder de titel Peggy.
Ik raad u af dit gedicht aan uw geliefde te zenden.

Geplaatst in Log