Zondag 18 november:

de laatste dag van de tentoonstelling Ik ben een vreemdeling op aarde in het Bijbels Museum, Herengracht 368, Amsterdam. Het is Open Dag, waarop het museum van 11 tot 17 uur gratis toegankelijk is.

Om 16 uur vindt in de Jacob de Witzaal de uitreiking plaats van de Publieksprijs. Een flink deel van de bezoekers heeft in de afgelopen weken gestemd op zijn of haar meest favoriete werk in de expositie.

Juryvoorzitter Jacobine Geel zal de winnaar van de Publieksprijs bekend maken en de oorkonde hiervan uitreiken. Zoals bekend is er aan de Publieksprijs een bedrag van Є 1.500 verbonden. Tevens zal zij uit de ingezonden formulieren een gelukkig
formulier trekken dat een bioscoopbon ter waarde van Є 75,- krijgt uitgereikt.

Het Bijbels Museum hoopt dat jullie allemaal in de gelegenheid bent om die zondag om 16 uur aanwezig te zijn. Familie, vrienden en kennissen zijn hierbij van harte welkom. Ook die kunnen, voorzover ze dat nog niet gedaan hebben, stemmen voor de Publieksprijs maar dat kan natuurlijk ook nog de hele komende week. De stembus sluit zondagmiddag 18 november om 15 uur stipt!

+

Geplaatst in Log