GEBRUIKSAANWIJZING

Mijn onvolprezen webmeester Fokbros (www.fokbros.com) hield zich deze prachtige dagen onledig met een volledige revisie van mijn website: daar waar u nu bent.

Wat is er veranderd? In ieder geval zou het archief van mijn weblog, dat grotendeels in het ongerede was geraakt, weer moeten werken.

Als u van deze weblog teruggaat naar de thuispagina vindt u onder het rode woord -PERS – een enorme lappendeken aan ‘verzamelde complimenten’, met NIEUW! een aardige selectie recensies van en artikelen over ‘de eenzame uitvaart’. Daarbij werd, omdat we nu eenmaal in een beeldcultuur heten te leven, de tekst met een paar foto’s verluchtigd.

Ook de tekst onder het rode woord -BIO – nog altijd op de thuispagina, is fors uitgebreid, in de hoop dat de nijvere knippers en plakkers die een biografietje van mij nodig hebben, niet langer denken dat mijn carrière in de kunsten in 2002 ten einde kwam.

Wie dieper de site in gaat, bijvoorbeeld door op het witte woord -de kunstenaar- te klikken, dat dan mooi rood wordt, en vervolgens op de dan verschijnende rode woordenlijst daaronder op –in opdracht- klikt, vindt een paar recent voltooide opdrachten voor kunstwerken in de openbare ruimte: The Floating Poetry Room, Langs de Kostverlorenvaart… en Hortus Tunnel.

Wie daarop klikt, ziet foto’s van de opdrachten en een enkele keer een tekstomschrijving van de opdracht.

Bij –de kunstenaar- kunt u nu ook op een tabje –video- klikken: daar vindt u een paar korte filmpjes die totnogtoe voor u als bezoeker praktisch onvindbaar bleken.Tenslotte is de afdeling ‘zelfdraagkist’ met een paar schitterende foto’s uitgebreid.

En dat in deze weersomstandigheden.

Geplaatst in Log